Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Пендаровски: Со уставните измени ќе се издифиренцираат двата блока

Прегледи: ...

Дата: 4-Јуни-2023

Време траење: 00:02:55

Категории: МАКЕДОНИЈА

Уставните измени треба да влезат во собраниска процедура и без да се обезбеди консензус, смета дека претседателот државава. Според Пендаровски, преку гласањето ќе се издиференцираат двата блока, кои како што вели, имаат спротивставени визии за Македонија во Европа, а граѓаните треба да ги знаат. Пендаровски признава дека критиките за реформите од САД и ЕУ се понижувачки, но укажува оти и претходно имало поводи за такво нешто ама пораките не беа директни...

Мартин Пушевски