Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Професорот од Бостонскиот универзитет Златко Василковски одржа предавања во Скопје и Велес

Прегледи: ...

Дата: 4-Јуни-2023

Време траење: 00:01:29

Категории: МАКЕДОНИЈА

Професорот од Бостонскиот универзитет Златко Василковски, родум од Велес при неговиот престој во Македонија одржа предавања за вселената во Скопје и Велес, кои наидоа на голем интерес. Василковски е автор на првата книга за космологијата на македонски јазик, издадена пред една година и досега отпечатена во три изданија...

Петар Печков