Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Поради лошото време, струмичките пчелари најавуваат помали приноси од мед

Прегледи: ...

Дата: 4-Јуни-2023

Време траење: 00:01:35

Категории: МАКЕДОНИЈА

Пчеларите од струмичкиот регион најавуваат годинава помали приноси од мед, но и можно зголемување на цената на овој производ. Причина е врнежливото време и неможноста за нектарење. Паралелно заради појавата на роење им се зголемени и трошоци за одгледување на пчелните семејства...

Ване Трајков