Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Пратениците од власта и опозицијата со меѓусебни обвинувања околу предлог измените на законот за стратешки интерес

Прегледи: ...

Дата: 25-Мај-2023

Време траење: 00:02:01

Категории: МАКЕДОНИЈА

Собранието денеска ја продолжи 115-тата пленарна седница на која на дневен ред се 30-тина точки. Меѓу нив се и законите поврзани со изградбата на коридорите 8 и 10-д...

Марина Стојанова Тонева