Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Меџити најавува укинување на економските директори, Клинички ќе има еден генерален директор

Прегледи: ...

Дата: 25-Мај-2023

Време траење: 00:01:53

Категории: МАКЕДОНИЈА

Клиничкиот центар ќе има еден генерален директор, кој ќе ги раководи сите клиники, соопшти министерот за здравство. Меџити вели се прават последните подготовки и информацијата ќе биде испратена до владата...

Андријана Ѓурческа