Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Прилеп: Девет претстави во конкуренција, богата програма на МТФ „Војдан Чернодрински“

Прегледи: ...

Дата: 15-Мај-2023

Време траење: 00:01:49

Категории: КУЛТУРА

Богата програма на македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ кој од 9 до 16 јуни ќе се одржува во Прилеп. Девет претстави на македонските театри се во конкуренцијата за награди, а годинашни добитници на наградата за животно дело се актерите Петар Темелковски и Петар Мирчевски ...

Елизабета Митреска