Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Францускиот предлог за македонска евроинтеграција

Прегледи: ...

Дата: 8-Апр-2023

Време траење: 00:02:38

Категории: МАКЕДОНИЈА

Со францускиот предлог покажавме дека Северна Македонија треба да стане дел од европското семејство, вели за Македонската телевизија Бенжамин Куто од францускиот институт „Жак Делор“. Патувањето не е лесно но е вистинско време да се почне со него. Со Куто разговараше Катерина Топалова.