Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Работодавците очекуваат да се либерализира увозот на работна сила

Прегледи: ...

Дата: 20-Март-2023

Време траење: 00:01:23

Категории: ЕКОНОМИЈА

Текстилниот сектор, градежништвото и угостителството се најпогодени од недостиг на работна сила и само со увоз на работници може да се спречи колапс на стопанството, сметаат работодавците. Од Здруженијата за заштита на работничките права се на мислење дека доколку ова се случи, ќе биде во интерес само на газдите и на грбот на домашните работници...

Славица Величковска