Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Ковачевски: Мерките се носат врз основа на закон и тие треба да се почитуваат

Прегледи: ...

Дата: 20-Март-2023

Време траење: 00:00:37

Категории: ЕКОНОМИЈА

Одлуките за замрзнување на прехранбени продукти се договорени заедно со стопанските комори и компаниите. Премиерот, сепак, без конкретен одговор за можноста од санкционирање за оние кои не почитуваат, бидејќи вели имало џентлменски договор.