Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Се замрзнува цената на јајцата и на оризот

Прегледи: ...

Дата: 20-Март-2023

Време траење: 00:02:08

Категории: ЕКОНОМИЈА

Утре на владина седница ќе се донесе одлука за замрзнување на цена на јајцата и оризот, најави Бектеши. Замрзнување на маржите за брашното и шеќерот нема да има, но министерот очекува самите трговци да ги намалат цените…

Сузана Фиданска Стоевска