Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Расправа за Законот за плати во јавниот сектор

Прегледи: ...

Дата: 19-Март-2023

Време траење: 00:01:53

Категории: ЕКОНОМИЈА

Економско - социјалниот совет утре почнува расправа за Законот за плати и Колективниот договор за јавниот сектор, по барање на синдикатите. Од синдикатот на УПОЗ велат - ниските примања се главната причина поради која работниците заминуваат во странство. Од Организацијата на работодавачи со став – платите во јавниот сектор мора да го следат растот на платите во приватниот сектор...

Марија Котовска