Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Дигитализација за подобри деловни резултати

Прегледи: ...

Дата: 19-Март-2023

Време траење: 00:01:40

Категории: ЕКОНОМИЈА

Македонските фирми мора да ги дигитализираат своите бизниси доколку сакаат поголеми деловни резултати. Во земјава само 20 отсто од бизнисите се дигитално трансформирани. Не е поинаква сликата и во Југоистокот каде Центарот за развој на овој плански регион почна со обуки за примена на дигитални алатки за промоција, продажба и анализа...

Ване Трајков