Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
ДПИ: Четири маркети не ги почитувале владините одлуки

Прегледи: ...

Дата: 18-Март-2023

Време траење: 00:00:26

Категории: ЕКОНОМИЈА

Од извршени над 250 надзори, четири економски субјекти ја прекршиле владината одлука за замрзнување на цените – изјави Горан Трајковски, директорот на Државниот пазарен инспекторат. Продавале поскап леб, тестенини и млечни производи, вкупно ќе треба да платат над 18.200 евра.