Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Дрогата лесно достапна до малолетниците

Прегледи: ...

Дата: 18-Март-2023

Време траење: 00:01:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

Се почесто билтените на МВР регистрираат малолетници фатени со дрога, уапсени дилери, психотропни супстанци пронајдени во угостителски објекти. Според психолозите решавањето на проблемот на употреба на дроги подразбира заедничка активност на семејството, институциите и пошироката заедница. Велат решение има но потребна е навремена реакција...

Анита Никушева-Јованчев