Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Во Пробиштип се одржа манифестацијата „Зелникот на баба“

Прегледи: ...

Дата: 18-Март-2023

Време траење: 00:01:53

Категории: МАКЕДОНИЈА

Голем број љубители на традиционалните македонски печива денес го посетија Пробиштип, каде се одржа традиционалната гастрономска манифестација „Зелникот на баба“. Овој специјалитет е оценет како еден од највкусните светски традиционални јадења...

Славица Величковска