Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Неопходна поголема грижа за културното наследство во Битола

Прегледи: ...

Дата: 18-Март-2023

Време траење: 00:02:09

Категории: КУЛТУРА

Зданијата во старата битолска чаршија оставени на забот на времето. Во градот на конзулите се евидентирани околу илјада и 800 стари архитектонски зданија, но само мал дел од нив го вратија некогашниот лик. За реставрирање чекаат уште голем број градби...

Александра Максимовска