Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Прилеп: Конечно ќе се заштитува црквата на Трескавец

Прегледи: ...

Дата: 18-Март-2023

Време траење: 00:01:44

Категории: КУЛТУРА

Министерството за култура даде 8,2 милиона денари за заштита на црквата „Успение на Пресвета Богородица“ на Трескавец. Прво ќе се отстранува влагата која е дури и до 80 насто и е алармантна опасност за непроценливото културно богатство од пред повеќе од осум века...

Елизабета Митреска