Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Средба Пендаровски-Борел

Прегледи: ...

Дата: 17-Март-2023

Време траење: 00:02:16

Категории: МАКЕДОНИЈА

По средбата со високиот европски претставник Борел шефот на државава истакна дека голем дел од разговорот посветиле на дијалогот Белград – Приштина. Борел ги поздрави заложбите на земјата во реформскиот процес и рече дека тие треба да бидат применети за доброто на сите...

Анита Димитријевска Велковска