Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Реформите да забрзаат, уставните измени се клучни

Прегледи: ...

Дата: 17-Март-2023

Време траење: 00:02:15

Категории: МАКЕДОНИЈА

Високиот претставник на Европската унија за надворешни работи и безбедносна политика и потпретседател на Европската комисија, Жозеп Борел, во Владата на средба со премиерот Ковачевски. Состанокот за стабилизација и асоцијација по прв пат се одржува во Скопје. Оптимизам за членство на Македонија во ЕУ, услов уставните измени…

Ирина Гелевска