Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Битиќи: Ако има пад на берзанските цени, очекуваме трговците да ги намалат и нивните цени

Прегледи: ...

Дата: 17-Март-2023

Време траење: 00:00:53

Категории: ЕКОНОМИЈА

Сѐ поизвесно дека ќе падне цената на зеленчукот и овошјето. Дали ќе има ново замрзнување на цените на основните продукти, треба да покаже анализата, вели вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи.