Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Обнова и развој на селата

Прегледи: ...

Дата: 17-Март-2023

Време траење: 00:01:09

Категории: ЕКОНОМИЈА

Со 10 милиони денари годинава ќе се субвенционира обновата и развојот на селата. Парите се обезбедени од Програмата на Министерството за земјоделство, а се наменети за изработка на урбанистички планови, улици, плоштади или шеталишта во населени средини до 30.000 жители. Најголем дел од предвидените средства се за исплата на веќе почнати инвестиции...

Методија Трајков