Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Намалени цените на тестенините и млечните производи

Прегледи: ...

Дата: 16-Март-2023

Време траење: 00:02:38

Категории: ЕКОНОМИЈА

Паднаа цените на тестенините и млечните производи. Ковачевски и Бектеши проверуваа дали трговците ги направиле корекциите утврдени од владата. Граѓаните воздржани, очекуваат на листата да се најдат и други продукти…

Викторија Милевска