Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Трајковски: 85 проценти од компаниите што добивале субвенционирана струја не ги поевтиниле производите

Прегледи: ...

Дата: 16-Март-2023

Време траење: 00:00:30

Категории: ЕКОНОМИЈА

Државниот пазарен иснпекторат им порача на трговците дека ќе ги објави нивните називи, доколку не ја почитуваат одлуката за замрзнување на цените. Вели дека 85 проценти од компаниите што добивале субвенционирана струја не одговориле на обврската за поевтини производи.