Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Поевтини цени на тестенини и на млечни производи

Прегледи: ...

Дата: 16-Март-2023

Време траење: 00:00:58

Категории: ЕКОНОМИЈА

Во маркетите поевтини цени на млечните производи до 10-тина денари, на тестенините и до 15 денари. Премиерот Ковачевски и министерот Бектеши на терен пазаруваа и проверуваа дали се почитува одлуката за замрзнати цени. Граѓаните очекуваат на листата да се најдат и други продукти…