Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
100 години од раѓањето на Ацо Шопов

Прегледи: ...

Дата: 14-Март-2023

Време траење: 00:01:50

Категории: КУЛТУРА

Омаж за македонскиот поет и преведувач член на МАНУ и еден од основоположниците на современата македонска поезија Ацо Шопов. Организатори на денешниот омаж за Ацо Шопов се општина Центар и Францускиот институт во Скопје...

Александра Велинова