Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Седум Оскари за „Сè, секаде, одеднаш“

Прегледи: ...

Дата: 13-Март-2023

Време траење: 00:02:43

Категории: КУЛТУРА

Филмот „Сè, секаде, одеднаш“ апсолутно триумфираше на годинашното 95-то издание на „Оскарите“. Од 11 номинации, понесе 7 награди. Најдобрата актерка, која истовреме е и главната улога на победничкиот филм, ја испиша историјата како прва азиска актерка што освоила Оскар. По минатогодишниот инцидент со шлаканицата за Крис Рок, неизбежно беше овогодишниот водител Џими Кимел наградите да ги почне со шега…

Бојана Крстевски