Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Урбан лик во етерот- Емил Парнаџиски

Прегледи: ...

Дата: 14-Фев-2023

Време траење: 00:23:06

Категории: УРБАН ЛИК ВО ЕТЕРОТ

Емил Парнаџиски е аудиофил кој не враќа во убавите времиња на убаво и урбано Скопје.
Радиото е негова пасија. Богатството од плочи која ја поседува во својот дом е вистинска реткост. Огромната колекција собирана со години, му помага да го оствари сонот за сопствено радио кое ќе емитува македонска музика.