Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Економски панел за економски развој

Прегледи: ...

Дата: 30-Јан-2023

Време траење: 00:02:27

Категории: ЕКОНОМИЈА

Стопанската комора незадоволна поради огромниот фонд закони што не се спроведуваат во практика. Нема одговорност за неостварените инвестиции, тврди Азески. Од Владата одговорија, реализиравме повеќе инвестиции отколку претходниците за 10 години...

Сузана Фиданска Стоевска