Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Инвестиции и економски раст во услови на криза

Прегледи: ...

Дата: 30-Јан-2023

Време траење: 00:01:16

Категории: ЕКОНОМИЈА

Бизнисот бара одговор дали некој ќе одговара за доцнењето на инфраструктурните проекти, владата со став – овој тим докажа дека може да исправи лошите проекти од пред 10 години и да ги спроведе нови поволни политики.