Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Нема да биде дозволен инцидент на 4-ти февруари

Прегледи: ...

Дата: 30-Јан-2023

Време траење: 00:01:52

Категории: МАКЕДОНИЈА

Не смее да се дозволат никакви инциденти, вели министерот Спасовски по средбата со бугарскиот колега Демерџиев. Уверува – се преземаат сите мерки и активности безбедно чествување на роденденот на револуционерот Гоце Делчев. Бугарскиот министер, пак, посочи дека двете држави споделуваат европски вредности, а јазикот на омразата не е европски пат. Смета дека не е добро поединечни инциденти да ги поткопуваат добрите односи меѓу двете земји...

Милчо Велески