Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Ковачевски: Нема да дозволиме никој да ја загрози нашата европска иднина

Прегледи: ...

Дата: 30-Јан-2023

Време траење: 00:02:44

Категории: МАКЕДОНИЈА

Владата и граѓаните, единствен и заеднички бедем за одбрана и гаранција на македонскиот идентитет – порака од Ковачевски. Премиерот дециден- повеќе не треба да губиме време на порази и стоење во место. Дводневна конференција „Година на нови можности“ во Скопје…

Викторија Милевска