Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
КСС: Предлог - законот за плати во јавниот сектор е дискриминирачки и противуставен

Прегледи: ...

Дата: 30-Јан-2023

Време траење: 00:00:36

Категории: МАКЕДОНИЈА

Предлог - законот за плати во јавниот сектор е дискриминирачки и противуставен, велат Конфедерацијата на слободни синдикати. Според нив, законот е спротивен на конвенциите на Меѓународната организација на трудот. Бараат двата предлог-законa да бидат повлечени…