Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Приватните превозници најавија нови блокади

Прегледи: ...

Дата: 30-Јан-2023

Време траење: 00:01:43

Категории: МАКЕДОНИЈА

Наместо од ЈСП да им биде исплатен долгот за шест месеци на приватните превозници, некои од нив добиле по 5.000 денари, а некои ни толку. Утрово протестираа пред ЈСП, но не ја остварија бараната средба со директорот. Доколку до петок не ги прими тој или Арсовска, од понеделник најавуваат повторно блокади на улиците...

Александра Велинова