Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Пациентите со цистична фиброза сè уште чекаат терапија, надлежните на потег

Прегледи: ...

Дата: 30-Јан-2023

Време траење: 00:01:33

Категории: МАКЕДОНИЈА

Пациентите со цистична фиброза во Македонија сè уште чекаат современа модулаторна терапија. Помина еден месец од протестот, но решение за проблемот нема. На потег се надлежните. Владите во регионот обезбедија терапија за нивните граѓани со цистична фиброза...

Наташа Јанчиќ Менковски