Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
ДС: Потребна е независна агенција за борба со корупција и криминал

Прегледи: ...

Дата: 30-Јан-2023

Време траење: 00:01:35

Категории: МАКЕДОНИЈА

Демократски сојуз не се откажува од формирање Агенција за борба со корупцијата и криминалот. Поради тоа почнаа дебатите за законското решение. Според лидерот на партијата, Трајанов, Агенцијата ќе треба да ги открива скриените имоти на функционерите и на службениците инволвирани во криминал, да иницира постапки за кривична одговорност на носителите на јавни функции, да предлага конфискација на имот стекнат на криминален начин. Тој очекува да добие вистинска поддршка за законското решение од сите партии во Собранието…

Фиљана Кока