Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Наскоро прв ИПАРД 3 повик

Прегледи: ...

Дата: 30-Јан-2023

Време траење: 00:01:22

Категории: ЕКОНОМИЈА

Според Министерството за земјоделство наскоро треба да биде објавен првиот повик за средствата од ИПАРД 3 програмата. Преку оваа програмата обезбедени се 97 милиони евра неповратна помош од Европската унија. Средствата ќе може да се користат во период од седум години...

Методија Трајков