Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Прилепски водовод со субвенционирана струја до преполовени трошоци

Прегледи: ...

Дата: 27-Јан-2023

Време траење: 00:01:49

Категории: ЕКОНОМИЈА

Ефективно е користењето субвенционирана струја за прилепски водовод. Преполовени се трошоците, а сметките за граѓаните се вратени пред поскапувањето. Најголемиот потрошувач, пречистителната станица го користи метанот за производство на струја. Водовод од државата бара можност за фотоволтаици...

Бети Митреска