Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Привршува повикот за финансирање на рибарството

Прегледи: ...

Дата: 26-Јан-2023

Време траење: 00:01:17

Категории: ЕКОНОМИЈА

Привршува јавниот повик за субвенции во рибарството и аквакултурата. Средствата се одобруваат за изградба и реконструкција на рибници и за капацитети за преработки од риби. Кофинансирањето е 50 проценти од вредноста на инвестицијата до најмногу 7 милиони денари по корисник. Повикот трае до 31-ви јануари...

Методија Трајков