Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Серија торнада на југот од САД, снег во пустински области во Алжир

Прегледи: ...

Дата: 25-Јан-2023

Време траење: 00:01:44

Категории: СВЕТ

Серија торнада го опустошија југот на САД. Нема повредени лица, но е предизвикана огромна штета на електродистрибутивниот систем на Пасадена, Хјустон. На другата страна од светот, поинаков климатски предизвик. Оман се соочува со снежно невреме и сибирски температури. Снег и во пустинските области во југозападен Алжир...

Маја С. Фидлишев