Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Влада: Да се следат препораките за штедење и рационално користење на струјата

Прегледи: ...

Дата: 25-Јан-2023

Време траење: 00:00:36

Категории: ЕКОНОМИЈА

Следува период со пониски температури. За да се одржи стабилен електроенергетскиот систем потребно е да се следат препораките за штедење и рационално користење на струјата – апелираат од Владата. Вчера биле произведени 16.579 мегават часови електрична енергија – 11.325 од термоелектраните и 5.254 мегават часови од обновливи извори. Целосно се задоволени потребите на домаќинствата и малите потрошувачи, велат надлежните.