Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..




Безбедноста, мирот и стабилноста приоритет на 4-ти февруари

Прегледи: ...

Дата: 25-Јан-2023

Време траење: 00:02:11

Категории: МАКЕДОНИЈА

МНР треба да реши дали група лица од Бугарија, меѓу кои и европратеникот Џамбаски, ќе бидат прогласени за непожелни и ќе им се забрани влез во земјава, вели премиерот Ковачевски. Безбедноста, мирот и стабилноста се приоритет. Институциите соработуваат, МВР ќе носи одлуки според добиените информации, но во преден план е заштита на националниот интерес, уверува министерот Спасовски. Шефот на дипломатијата Османи порача, треба да се забрани влез на секој кој ќе го негира постоењето на македонскиот народ…

Марија Котовска