Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Ќе се бара мислење на експерти за враќањето на владините кампањи во медиумите

Прегледи: ...

Дата: 25-Јан-2023

Време траење: 00:01:43

Категории: МАКЕДОНИЈА

Од делегацијата на Европската комисија јасни тонови за отстранување на притисоците и влијанијата врз медиумите. Евроамбасадорот Гир го повтори ставот-слободата на изразување мора да се разграничи од говорот на омраза, како и од лажните вести и дезинформациите…

Фиљана Кока