Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Ковачевски: Собранискиот состав има мандат за менување на Уставот

Прегледи: ...

Дата: 25-Јан-2023

Време траење: 00:02:09

Категории: МАКЕДОНИЈА

Актуелниот собраниски состав има мандат за менување на Уставот – вели премиерот Ковачевски. Не одговори директно дали е обезбедено двотретинско мнозинство. Вели на сите треба да им биде приоритет евроинтегративниот пат на земјава, иако некои, тој пат свесно го кочат. ВМРО-ДПМНЕ со став – мандатот го даваат граѓаните на избори...

Марина Стојанова Тонева