Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
На 4-ти февруари приоритет е безбедноста, уверуваат Спасовски и Османи

Прегледи: ...

Дата: 25-Јан-2023

Време траење: 00:01:16

Категории: МАКЕДОНИЈА

На 4-ти февруари приоритет е безбедноста, сочувувањето на мирот и стабилноста и јавниот ред, уверува министерот за внатрешни работи Спасовски. Шефот на дипломатијата Османи порача дека треба да се забрани влез на секој кој ќе негира постоење на македонскиот народ...