Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Раното откривање, клучно за успешно лекување

Прегледи: ...

Дата: 24-Јан-2023

Време траење: 00:01:31

Категории: МАКЕДОНИЈА

20 на 100 илјади жени годишно заболуваат од рак на матката. Лекарите советуваат да се прават редовни гинеколошки прегледи зашто раното откривање е најважно за успешно справување со болеста, која е втора најчеста причина за смртност кај жените...

Андријана Ѓурческа