Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
И обиди за смирување и нови провокации

Прегледи: ...

Дата: 24-Јан-2023

Време траење: 00:02:07

Категории: МАКЕДОНИЈА

Нема да дозволиме провокациите коишто доаѓаат од трети страни да и наштетат на европската агенда и на билатералните односи со Бугарија, премиерот Ковачевски на средба со евроамбасадорот Гир. Од Софија, Вигенин бара воздржаност од македонските политичари, Џамбаски со нови отровни стрели…

Ирина Гелевска