Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Продолжуваат калкулациите за окрупнување на мнозинството

Прегледи: ...

Дата: 24-Јан-2023

Време траење: 00:02:39

Категории: МАКЕДОНИЈА

По вчерашната средба на коалициските партнери нема официјални информации околу окрупнувањето на владиното мнозинство, дали ќе има поддршка Алијанса на Албанците да влезе во владините структури. И додека се прават калкулации, помалите партии од власта со став – да нема политички пазарења и притисоци. Дел најавија дека нема да дадат поддржа за реконструкција на штета на македонскиот политички блок. Опозициската ВМРО-ДПМНЕ порача предвремени избори се единствен излез од политичката ситуација...

Милчо Велески