Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Обид за државен удар во Германија

Прегледи: ...

Дата: 7-Дек-2022

Време траење: 00:01:19

Категории: СВЕТ

25 лица уапсени во голема полициска рација во Германија. Осомничени се за планирање на упад во зградата на Парламентот. Движењето „Граѓани на Рајхот“ не ја признава модерната германска држава и се обидува да го врати државниот модел од 1871 година. Властите ја следат за неуставни активности од 2016 година...

Маја С. Филдишев