Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Вести од светот

Прегледи: ...

Дата: 7-Дек-2022

Време траење: 00:02:31

Категории: СВЕТ

Масовни рации во Германија. Ултрадесничари и поранешни воени лица планирале упад во Парламентот. Нови напади околу Запорожје, Украина и Русија продолжуваат да се обвинуваат меѓусебно за гранатирањата. Унгарија, поради спорот со ЕУ, стави вето на новиот пакет финансиска помош за Киев. По масовните и насилните протести, Кина ги намалува строгите мерки за Ковид. Демократот Ворнок победи во трката за сенатор на Џорџија...

Маја С. Филдишев