Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
БРТ ќе го реши проблемот со превозот во Скопје, смета Владата

Прегледи: ...

Дата: 6-Дек-2022

Време траење: 00:01:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

Ќе има ли нов систем на јавниот превоз во Скопје кој е од 1980 година? Според вицепремиерот Битиќи можно решение е „Бас рапид транзит“. Проектот вреден 70 милиони евра, го почна претходната градска администрација на чело со Шилегов. Поддржан е од Европска банка за обнова и развој од каде што беше добиен и кредит. Спроведувањето на проектот остана статус кво, а новата локална власт на чело со градоначалничката Арсовска смета дека БРТ е еколошки неисплатлив...

Викторија Милевска